via NSI

NSI N.V. (“NSI”) heeft 29 juni haar tweede vestiging in Rotterdam, en daarmee de 12e HNK vestiging in Nederland, officieel geopend. De nachtburgemeester van Rotterdam, Jules Deelder, heeft deze opening op karakteristieke wijze verricht met een “praatje en een plaatje”. Dit tot groot enthousiasme van de vele (Rotterdamse) ondernemers. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

Met de komst van HNK Rotterdam Westblaak is HNK sterk vertegenwoordigd in Rotterdam. 
Johan Buijs CEO NSIlicht toe: “Je werkt het meest succesvol in een stimulerende omgeving. HNK Rotterdam Westblaak is dan ook een populaire plek onder ondernemende Rotterdammers. De combinatie van ZZP’ers, startups en internationals zorgt hier voor een bijzondere dynamiek. Door haar sfeer en uitstraling is deze vestiging een mooie aanvulling op de eerste en eveneens zeersuccesvolle HNK vestiging aan het Vasteland.”

HNK Rotterdam Westblaak ligt midden in het bruisende centrum van Rotterdam en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Totaal biedt deze vestiging circa 8.500 m2 kantoorruimte, waarvan reeds zo’n 50 % verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 50 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en het HNK Grand Cafe. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten. De volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices” bevinden zich op de 7de etage. Op de andere etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.NSI