Nimsys mag zich nu voor het derde opeenvolgende jaar ‘FD Gazelle’ noemen. Nimsys, ICT dienstverlener voor bedrijfsverzamelgebouwen, kreeg de award op 22 november uitgereikt. 

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die meer dan 20% per jaar groeien. Nimsys zag haar omzet in de afgelopen jaren met meer dan 50% groeien en bedient bedrijfsverzamelgebouwen als Spaces, HetNieuweKantoor (HNK), Obidos, en het Groothandelsgebouw. 

“Het maakt me trots om te zien dat we die bijzondere groeicurve van de afgelopen jaren vasthouden. We horen blijvend bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland”, aldus Bart Olofsen, technisch directeur van Nimsys. “Nimsys groeit mee met een sterke trend in vastgoed. Huurders zijn steeds meer geïnteresseerd in de services bij een kantoor. Bedrijven als Spaces spelen daar goed op in en gebruiken een sterke ICT partner als Nimsys.”

Robert Wolthuis, financieel directeur, voegt toe: “Door de verdere groei van inspirerende bedrijfsverzamelgebouwen voorzien wij ook voor 2016 en 2017 een omzetstijging. De persoonlijke dienstverlening en een uitstekend netwerk in het gebouw maken het verschil. Nimsys verbindt en ontzorgt. Dat willen onze klanten in toenemende mate.”