De Britse beursgenoteerde telecom- en internetprovider Gamma Communications plc [LON: GAMA] neemt DX Groep BV over, de Nederlandse holdingmaatschappij waaronder Nimsys valt. Gamma Communications is een succesvolle en snelgroeiende telecom- en internetprovider en markleider in de UK. Voor klanten van Nimsys verandert er niets.

Over Nimsys
Nimsys is opgezet in 2010 door de kennis en ervaring te bundelen van Nimble IT en Syscon Automatisering. Inmiddels is een vast team van meer dan 10 personen actief. Op de foto ziet u het team dat onze klanten helpt.

In de eerste vijf jaar van het bestaan van de onderneming lag de focus op onderscheidende bedrijfsverzamelgebouwen die de bovenkant van hun markt bedienen. Zo is Nimsys trots partner van Spaces, NSI HNK, Obidos, Groothandelsgebouw, Het Industriegebouw, Briggs en Baxter Building.

Binnen deze concepten groeit de klantengroep van Nimsys en er wordt ook gewerkt aan het aansluiten van nieuwe gebouwen of concepten.

Over Gamma Communications
Gamma Communications is een op technologie gebaseerde provider van communicatiediensten voor de Britse zakelijke markt. De diensten van Gamma Communications, zoals Cloud PBX, Inbound Call Control Services, SIP Trunking, zijn ontwikkeld om te voldoen aan de steeds complexer wordende spraak-, data- en mobiliteitseisen van bedrijven. Gamma Communications biedt ook zakelijke (business grade) mobiele spraak en datadiensten aan.

Op 30 juni 2018 had het bedrijf 925 medewerkers in dienst.  Gamma Communications is actief op zes hoofdlocaties – met haar hoofkantoor in Newbury – en kantoren in Londen, Manchester, Glasgow, Portsmouth, Boedapest.