Service en advies

Nimsys kan jou helpen en ondersteunen bij allerlei ICT vraagstukken. Of het nu gaat om een printer storing of migratie naar de Cloud, wij helpen graag!

Strippenkaart
Voor kleine storingen of korte adviezen werkt Nimsys met een strippenkaart. Met een strippenkaart krijg je twee uur eerstelijnssupport voor. Per kwartier wordt tijd van de strippenkaart gestreept. Dit is een goed alternatief voor een maandelijks support contract.

Office365
Nimsys assisteert ook graag met de overgang naar Office365. We richten het voor je in en kunnen ook de migratie vanuit het oude systeem verzorgen.

Beheer
Nimsys levert haar expertise in de vorm van support op afstand of support op locatie. Heb je binnen jouw organisatie een eigen netwerk-/systeembeheerder? Dan kunnen wij deze ondersteunen bij bijvoorbeeld migraties of bij zaken die geen dagelijks werk zijn voor deze persoon. Beschik je niet over een eigen systeem of netwerkbeheerder? Dan kunnen wij ook deze rol voor je uitvoeren. Naast het beheer van jouw infrastructuur kan Nimsys ook applicaties beheren, waardoor je geen enkele zorg meer hoeft te hebben over de ICT-infrastructuur en de aanverwante hard- en software. We kunnen hiervoor een beheerovereenkomst opstellen die past bij jouw situatie.

Security en Back-Up
Ieder bedrijf kan zijn IT security wel verbeteren. Nimsys kan je helpen om jouw bedrijf minder kwetsbaar te maken. Daarnaast heeft Nimsys ook goede back-up oplossingen die zeer waardevol zijn bij een calamiteit.

Hardware
Wil je echt volledig ontzorgd worden? Nimsys levert alle hardware apparatuur, zoals laptops, printers, routers, switches, etc. Wij toveren jouw kantoor om tot de beste werkplek, die je maar kunt wensen.

Translate ยป